Debatindlæg: Daniel Staugaards læserindlæg fik Jørgen Jørgensen til at tænke på Komiske Ali

25. marts 2021 Sønderborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Hvorfor kom jeg til at tænke på Komiske Ali, da jeg læste Daniel Staugaards indlæg på SønderborgNYT?

Måske fordi Daniel Stagaard sidder i Byrådet som medlem af partiet Venstre, der i andre sammenhænge nærmest virker og har virket bagstræberisk, når det gælder kampen for et bedre miljø. Nu ser Venstremanden en gylden mulighed for at tiltuske sig en miljøprofil op til kommunevalget i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er noget Daniel Staugaard har misforstået, sådan er det, når man ikke har hjertet med, for Daniel Staugaard skriver i sit indlæg:

”Vi kan give turisterne en enestående naturoplevelse ved at genskabe den oprindelse natur og samtidig kan vi sende dem hjem med viden omkring kampen mod denne invasive fjende, så vil de forhåbentligt starte deres egen lokale kamp der hvor de bor”.

Men kampagnen om mere vild natur er altså ikke turistpolitik. Den er et forsøg på at genskabe den biodiversitet, vi som samfund har gjort stor skade. Vi skal skabe nogle bedre rammebetingelser for planter og dyr.

Hvor er mariehønsene?

Væk, fordi vi har dræbt store mængder af insekter, som de lever af.

Bilisterne ved det, de skal ikke mere slås med en frontrude fyldt med insekter.

Det har vi ordnet med sprøjtegiftene.

Det må så være det næste, Daniel Staugaard logisk gør til sin mærkesag, at få fjernet de sprøjtegifte, der truer vores planter og insekter.

I så fald løfter jeg gerne på kasketten.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...