Debatindlæg: Er du til visioner eller til sure opstød?

31. marts 2021 Gråsten
Ingrid Johannsen. Venstre
Ingrid Johannsen. Venstre

Byrådskandidat Ingrid Johannsen, Venstre, skriver: 

I den kommende valgkamp står det efterhånden helt klart, at det er Venstre, som har visionerne, når det gælder fremtiden for Sønderborg Kommune.

Venstres borgmesterkandidat, Ellen Trane Nørby, er kommet med flere udspil, men de bliver kun mødt med sure miner fra den siddende borgmester, Erik Lauritzen. Selv har han ingen konkrete bud på en fremadrettet politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest har Ellen Trane Nørby spillet ud med en plan for at tiltrække 900 nye uddannelsespladser til Sønderborg. Det er visionært, godt set og fortrinligt for de unge.

I øvrigt ligger planen om flere uddannelsespladser i Sønderborg godt i forlængelse af borgerligt-liberale regeringers udflytning af statslige arbejdspladser til provinsen.

Er man mest til sure opstød, så skal man til næste valg stemme på Socialdemokratiet.

Men vil man have visioner og nye øjne på en dårligt drevet kommune, så skal man ved kommunalvalget i november stemme blåt.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...