Debatindlæg: Erik Lorenzens læserindlæg handlede ikke om sagens kerne

26. april 2021 Gråsten
Venstrekandidat Ingrid Johannsen
Venstrekandidat Ingrid Johannsen

Byrådskandidat Ingrid Johannsen, Venstre, skriver:

Tak for læserbrev – på SønderborgNYT tidligere i dag, mandag – fra socialdemokraten Erik Lorenzen, der har mere travlt med at sætte spørgsmålstegn ved, om jeg kan tænke selv end at kommentere sagens kerne.

Så lad mig for sjov skyld replicere: Er nummer 11 på den socialdemokratiske liste sendt i marken af borgmesteren?

Og så tilbage til sagens kerne. Fadæsen omkring biogasanlægget i Kværs kommer til at koste skatteborgerne penge i form af lang administrativ behandling. Min rolle som byrådskandidat for Venstre er og vil altid være at sikre, at borgernes skattepenge forvaltes med fornuft. Det argument synes at være helt fraværende i Erik Lorenzens kommentar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan jeg tilføje, at jeg fører min egen valgkamp og den er baseret på de holdninger, jeg har. Og det står jeg gerne på mål for. Lige som Erik Lorenzen ser jeg frem til et bredt samarbejde i Byrådet efter næste valg, men med Ellen Trane Nørby i borgmesterstolen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...