Debatindlæg fra Erhvervsudvalgets Ole Stenshøj

3. september 2014 Debat

Erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj, Konservative, skriver:

Ole Stenshøj garanterer, at forvaltningen fremover vil arbejde for forbedringer for erhvervslivet.

Ole Stenshøj garanterer, at forvaltningen fremover vil arbejde for forbedringer af arbejdsklimaet i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt at både Sønderborg Kommune samt erhvervslivet i Sønderborg arbejder sammen om at forbedre erhvervsklimaet i Sønderborg kommune.
Dette kan i den grad ske ved igangsættelse af vores kommende vækstråd, der planmæssigt skal startes op primo oktober 2014.
I dette vækstråd deltager politikere – heraf en stor del fra erhvervsudvalget – der er bl.a. repræsentanter fra erhverv og industri i Sønderborg, fra handel og turisme samt ikke mindst iværksætteri.
Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg må dog igen henstille til at både Sønderborg Kommune og virksomhederne i kommunen samarbejder om store forbedringer indenfor alle kategorier i analysen fra DI.
Vi har indenfor det seneste år oprettet en erhvervskontakt, hvor virksomheder kan henvende sig og blive hjulpet med deres spørgsmål, ansøgninger og måske danne sig et overblik over kommunens fremtidsplaner.
Jeg er sikker på, at Erhvervskontakten har rigeligt om ørene og det kan være, at der skal kigges på, om der er nok hænder i Erhvervskontakten.
Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kan love, at den kommunale forvaltning nu lægger sig i selen og arbejder på at forbedre arbejdsklimaet i Sønderborg kommune.
Jeg kan desuden garantere, at dækningsafgiften er væk inden for de næste 2 år og jeg vil arbejde hårdt for, at den allerede er bort inden i 2015.
Desuden vil jeg arbejde for, at skatten i Sønderborg kommune sættes ned, hvis det er nogen som helst mikroskopisk mulighed for at gøre det i det kommende budgetår. Det er jeg sikker på, at alle partier i byrådet vil arbejde med på.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...