Debatindlæg fra Erhvervsudvalgets Ole Stenshøj

3. september 2014 Debat

Erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj, Konservative, skriver:

Ole Stenshøj garanterer, at forvaltningen fremover vil arbejde for forbedringer for erhvervslivet.

Ole Stenshøj garanterer, at forvaltningen fremover vil arbejde for forbedringer af arbejdsklimaet i kommunen.

Det er vigtigt at både Sønderborg Kommune samt erhvervslivet i Sønderborg arbejder sammen om at forbedre erhvervsklimaet i Sønderborg kommune.
Dette kan i den grad ske ved igangsættelse af vores kommende vækstråd, der planmæssigt skal startes op primo oktober 2014.
I dette vækstråd deltager politikere – heraf en stor del fra erhvervsudvalget – der er bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

repræsentanter fra erhverv og industri i Sønderborg, fra handel og turisme samt ikke mindst iværksætteri.

Jeg må dog igen henstille til at både Sønderborg Kommune og virksomhederne i kommunen samarbejder om store forbedringer indenfor alle kategorier i analysen fra DI.
Vi har indenfor det seneste år oprettet en erhvervskontakt, hvor virksomheder kan henvende sig og blive hjulpet med deres spørgsmål, ansøgninger og måske danne sig et overblik over kommunens fremtidsplaner.
Jeg er sikker på, at Erhvervskontakten har rigeligt om ørene og det kan være, at der skal kigges på, om der er nok hænder i Erhvervskontakten.
Jeg kan love, at den kommunale forvaltning nu lægger sig i selen og arbejder på at forbedre arbejdsklimaet i Sønderborg kommune.
Jeg kan desuden garantere, at dækningsafgiften er væk inden for de næste 2 år og jeg vil arbejde hårdt for, at den allerede er bort inden i 2015.
Desuden vil jeg arbejde for, at skatten i Sønderborg kommune sættes ned, hvis det er nogen som helst mikroskopisk mulighed for at gøre det i det kommende budgetår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er jeg sikker på, at alle partier i byrådet vil arbejde med på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...