Debatindlæg: Ghettoloven er et overgreb på boligområdet Nørager

1. april 2021 Sønderborg

Johanna Maria Precht, Nørager, skriver:

Den 26. marts var Bolig- og Indenrigsminister Kåre Dybvad Bek på besøg i Nørager. På SønderborgNYT på billede fra besøget ser det ud om som borgmesteren, som deltog i besøget, kigger sig nervøst over skuldrene efter de lokale beboere. Det kan man godt forstå.

I Nørager er utilfredsheden med Boligministerens ghettolov stor. Og Sønderborg Kommunes dispensationsansøgning til Boligministeriet svarer til at være udsat for et racistisk motiveret overfald og så bagefter anmode gerningsmændene om et plaster på kraniebruddet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Boligministeren fortæller, at han vil se med milde øjne på dispensationsansøgningen. Men dispensationen er en helt utilstrækkelig løsning ghettolovens overgreb på Nørager.

Ghettoloven er dyr

På landsplan vil det koste milliarder at nedrive udmærkede boliger. Sønderborg Kommune kommer desuden til at hænge på regningen for de beboere, der skal genhuses andre steder.

Ghettoloven er dum

Ghettoloven løser ikke, at mennesker med få penge bosætter sig der, hvor de har råd til det – og det vil også fremover være i de almene boliger.

Ghettoloven er diskriminerende

Ghettoloven – og boligministerens nye og endnu værre boligudspil – straffer mennesker for hvor deres forældre er født, og straffer mennesker med sygdom eller handicap for at være på førtidspension.

Borgmesteren og SAB-formanden har forhåbentligt forklaret boligministeren, at ghettoloven således er uretfærdig og urimelig og dispensationen er en utilstrækkelig løsning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...