Debatindlæg: IndoorKrolf-spillere i Gråsten stod som sild i tønde

23. oktober 2019 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Orla Kulby, Gråsten, skriver:

Vi måtte godt nok hejse flaget af glæde over at vi kunne få to timer mere om torsdagen i hallen, efter en næsten kaotisk start på InDoor Krolf tirsdag i denne uge.

Ældreaktiviteter bliver hele tiden skåret ned i tid i hallen, vi startede med fire timer for fire år siden og tirsdag havde vi én time og det var med et meget større deltagerantal, end vi startede med.

Vores aktivitet er meget baseret på socialt aktivitet og samvær og det var  der aldeles ikke tid til i tirsdags, hvor der var så mange mødt op og – også nye var kommet til. Yderligere nye banker på for at komme til, jeg beklager meget og håber, vi får det til at køre for at alle kan føle sig godt til mode og er tilfredse med vores aktivitet, som betyder så meget for vores helbred og livstilværelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu mener jeg, vi løser noget af problemet ved at vi også kan spille om torsdagen, således at vores aktivitet bliver over to dage, således at vi kan tage alle med til vores InDoor Krolf, som efterhånden har spredt sig til hele landet og som er udsprunget fra Gråsten og vi vil gerne udvikle yderligere med nye tiltag.

Det er godt nok en sej kamp om at få de antal spilletimer, som vi gerne vil have i en meget presset hal her i Gråsten.

Håber det løser sig med en hal 2!!

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...