Debatindlæg: Jeg går i sultestrejke på grund af Jobcenter Sønderborg

26. december 2019 Augustenborg

Søren Thomsen, Augustenborg, skriver:

Efter jeg har dokumenteret en ulovlig sagsbehandling fra Jobcenter og centerledelsen nægter at tilbagebetale de beløb, som de ulovligt har modregnet i min ydelse, har jeg fået nok.  Jeg har sendt klager til borgmester Erik Lauritzen og arbejdsudvalgsformand Jan Prokopek Jensen, uden at de har reageret på min ydelsessag.

Derfor har jeg oprettet en FB-side, som hedder ‘Sønderborg Jobcenters behandling af borgerne’, hvor jeg offentliggør en del af min sag og så mødes vi en flok og snakker og hjælper hinanden, så godt som vi kan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har selv over 20 års erfaring som domsmand og bare i min sag, hvor jeg har været syg siden 2013, har de måttet efterbetale over 200.000 kroner efter ulovlig sagsbehandling, som er dokumenteret – og så tænker jeg at Jobcenter ikke bare systematisk skal fejlbehandle syge borgere.

Sultestrejke fra 2. januar

Iøvrigt har jeg politianmeldt Jobcenterlederen, fordi Jobcenter har brudt straffeloven § 146 samt § 150, men politiet gør, hvad de kan for at ungå en sag om en myndighedsperson. Fra den 2. januar går i sultestrejke, til jeg får på skrift, at min sag bliver berigtiget, fordi jeg ikke vil finde mig i sagsbehandlernes ulovlige magtmisbrug, som jobcenterchefen i sidste ende er ansvarlig for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er der andre, der føler jer dårligt behandlet på Sønderborg Jobcenter så er I velkommen til vores næste møde den 14. januar på Keglen 4 i Augustenborg.

Du finder Facebook-siden ‘Sønderborg Jobcenters behandling af borgerne’ HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...