Debatindlæg: Nu er der udsigt til et helstøbt Nordals

18. marts 2021 Nordborg

Byrådskandidat Jesper Larsen, Socialdemokratiet, skriver: 

SønderborgNYT skrev 12. marts, at byrådet skal sende penge til Nordals og dermed går Nordals en spændende tid i møde. Masterplanen for Nordals vil smitte af på og gavne hele kommunen.

Jeg glæder mig over at Udviklingsforum Nordals har skabt en visionær Masterplan som kommer med anbefalinger til og konkretiserer muligheder for udvikling på hele Nordals, for et helstøbt Nordals.

Det er vigtigt at Nordals ses som en helhed og at de fysiske tiltag som anbefales, understøtter naturen, handelslivet, Nordals Ferieresort, kultur -og fritidslivet samt børne –og familielivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Således gøres Nordals til et fantastisk sted at bo for os som bor her nu og for alle dem, der flytter til i fremtiden.

Med nuværende budget igangsættes syv projekter indenfor nærmeste fremtid. Disse må ses som afsæt for det videre arbejde med planens anbefalinger.

I Masterplanen ligger en langsigtet strategi, som over de kommende år vil kræve yderligere bevillinger, der er nødvendige for at omsætte planen til konkrete handlinger. Masterplanen må ikke blot forblive en plan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til Udviklingsforum Nordals for at kaste ‘bolden’ op i luften og til et samlet byråd og borgmesteren for velviljen til at arbejde for Nordals.

Byrådet må de kommende år fortsætte med velviljen, sørge for at spille videre og på den måde løfte Nordals.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Sol og Strand vil leje sommerhuse ud i et strategisk samarbejde med Interhome

8. februar 2023 Erhverv

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer flere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde. Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at […]

Læs mere...