Debatindlæg: Opret bestyrelser på de kommunale plejehjem

14. september 2020 Sønderborg

Byrådsmedlem Daniel Staugaard, Venstre, skriver:

Den seneste tids uheldige eksempler fra plejehjem andre steder i landet, giver anledning til overvejelser omkring styring og styrkelse af kontakten imellem de kommunale plejehjem og det omgivende samfund. Der er behov for at vi sætter borgeren over systemet og i højere grad inddrager dem, som benytter sig af vores kommunale velfærdsydelser. Det gør vi allerede med skolebestyrelser og forældreråd i daginstitutionerne, og det skal vi selvfølgelig også gøre for vores ældre medborgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor foreslår Venstre, at Sønderborg Kommune opretter bestyrelser ude på de enkelte plejehjem med deltagelse af pårørende, medarbejdere, ledelse og lokale ildsjæle. Samtidig mener vi, at der hvert 2. år skal udsendes tilfredshedsundersøgelser til de nærmeste pårørende, således at vi, som kommune, kan opfange eventuelle problemer i opløbet.

Vi skal ikke have en ‘Else-sag’ i Sønderborg Kommune.

‘Else-sagen’ kan du læse mere om på TV2s hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...