Debatindlæg: Preben Storm glæder sig over byrådets budgetaftale

2. november 2019 Sønderborg

Social- og Seniorudvalgsformand Preben Storm, Socialdemokratiet, skriver:

Et samlet byråd står bag budgettet for 2020-2023.

Et budget hvor vi i den socialdemokratiske gruppe har haft fokus på kernevelfærden.

Vi har fået en ny regering- det har kunnet mærkes på dette års økonomiaftale imellem regeringen og kommunerne.

Som formand for Social-og Seniorudvalget, glæder jeg mig over en aftale, hvor det har været muligt at fastholde det nuværende serviceniveau på social-og seniorområdet Og at de 9 mio kr der er tilført området i 2019, videreføres. Desuden tilføres ældreområdet yderligere 3,8 mill , dermed sikrer vi et uændret serviceniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi sætter i alt 12 millioner kroner af i 2020 og 2021 til ombygningen af Møllestedgaard på Kær Vestermark til en ny enhed for beskyttet beskæftigelse.

Økonomiaftalen med regeringen har også skabt råderum til, at klippekortsordningen til de svageste hjemmeboende ældre kan øges til 1/2 time ugentligt.

Jeg ser frem mod 2020, hvor vi også afslutter renovering/tilbygning på Gråsten Plejecenter og Mølleparkens Plejecenter, hvor antallet af plejeboliger stiger til 62 pr. 1. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...