Debatindlæg: Preben Storm glæder sig over byrådets budgetaftale

2. november 2019 Sønderborg

Social- og Seniorudvalgsformand Preben Storm, Socialdemokratiet, skriver:

Et samlet byråd står bag budgettet for 2020-2023.

Et budget hvor vi i den socialdemokratiske gruppe har haft fokus på kernevelfærden.

Vi har fået en ny regering- det har kunnet mærkes på dette års økonomiaftale imellem regeringen og kommunerne.

Som formand for Social-og Seniorudvalget, glæder jeg mig over en aftale, hvor det har været muligt at fastholde det nuværende serviceniveau på social-og seniorområdet Og at de 9 mio kr der er tilført området i 2019, videreføres. Desuden tilføres ældreområdet yderligere 3,8 mill , dermed sikrer vi et uændret serviceniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi sætter i alt 12 millioner kroner af i 2020 og 2021 til ombygningen af Møllestedgaard på Kær Vestermark til en ny enhed for beskyttet beskæftigelse.

Økonomiaftalen med regeringen har også skabt råderum til, at klippekortsordningen til de svageste hjemmeboende ældre kan øges til 1/2 time ugentligt.

Jeg ser frem mod 2020, hvor vi også afslutter renovering/tilbygning på Gråsten Plejecenter og Mølleparkens Plejecenter, hvor antallet af plejeboliger stiger til 62 pr. 1. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...