Debatindlæg: Pudsigt politiet havde tid til at notere en familie der sejlede vandscooter

23. juni 2020 Sønderborg

Mandag skrev SønderborgNYT en politihistorie om en mand på jetski, der var blevet vinket ind fra vandet af politiet. Det har fået Daniel Jensen til at skrive et debatindlæg til SønderborgNYT.

Daniel Jensen skriver: 

Ja, det var nu ikke en JetSki, men en vandscooter og det virker lidt underligt, at havnemesteren og politiet havde tid til at anmelde en familie med to børn der var sejlet med 5 km/t ind for at spise en hotdog for så at sejle retur til Alssund igen, når de ikke har tid til at gøre noget ved alle de, som dagligt fisker og bader i havnen, selvom det er samme paragraf i reglementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kræves, at der er søgt tilladelse til at sejle vandscooter, fiske eller bade i havnen.

For et par dage siden svømmede to personer fra Alsion til Alsik og retur – en livsfarlig bedrift med store både der sejler igennem havnen. Men det havde havnemesteren eller politiet ikke tid til at gøre noget ved. Det er forskelbehandling af værste skuffe.

Havnemesteren har heller ikke styr på reglerne, når han mener, at havnen er Natura2000 område og det var derfor vi ikke måtte sejle i haven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Natura2000 starter først på den anden siden af slottet på vej ud af havnen og der kom vi ikke fra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...