Debatindlæg: SF Vil have ventetiderne til høreapparater ned

29. august 2020 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Villy Søvndal, SF, skriver:

At have nedsat hørelse kan påvirke ens liv betragteligt. Man begynder måske at trække sig fra sociale sammenkomster, og som resultat af dette kan man opleve følelse af ensomhed og isolation – og derigennem en faldende livskvalitet.

Hvis man er på arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse kan man måske ikke passe dette ordentligt, og i værste fald må man stoppe.

Derfor skal ventetiderne på høreapparater længere ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi satte allerede i 2018 penge af til at få afviklet de helt urimelig lange ventelister, som der var kommet indenfor høreapparatområdet, hvor der nogle steder i Region Syddanmark var er ventetid på 123 uger.

I lang tid derefter lykkedes det også at få ventetiderne til at falde markant, men vi er endnu ikke i mål og Corona har også her sat sine spor, således at det er gået den gale vej. Specielt er sygehus Lillebælt presset med en ventetid på 37 uger.

Vi lovede borgerne, at vi ville følge udviklingen tæt og derfor foreslår SF ved årets budgetforhandlinger i Region Syddanmark, at vi fårfsat flere penge af, så vi kan komme ned på en ventetid på tre måneder, som var den ventetid, vi lovede borgerne tilbage i 2018.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...