Debatindlæg: SFs Jørgen Jørgensen takker Venstres Peter Hansen

8. oktober 2020 Sønderborg
Peter Hansen får stor tak fra SFs Jørgen Jørgensen.
Peter Hansen får stor tak fra SFs Jørgen Jørgensen.

Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Man kan spørge om borgmester Erik Lauritzen har en dobbelt standard. På seneste byrådsmøde blev en Venstremand irettesat af borgmesteren for at kalde et socialdemokratisk medlems udtalelser for barnlige. Men når samme socialdemokratisk byrådsmedlem offentligt på samme byrådsmøde, angriber personer uden for byrådet, som jo ikke kan forsvare sig mod de verbale angreb, er borgmesteren tavs.

Man kunne kalde det dobbeltmoral.

Jeg er da glad for, at en Venstremand reagerede på den åbenlyse uretfærdighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til Peter Hansen for at påpege urimeligheden og tage mig i forsvar, selv om vi, som Peter Hansen fik sagt, sjældent er politisk enige.

Det vi er enige om er, at anstændighed, ordentlighed og respekt for politiske modstandere er grundlaget for en værdig politisk samtale.

Et lønligt håb om at borgmesteren fremover vil holde disse værdier i hævd.

Kommune i Verdensklasse

Det jeg blev anklaget for – med navn nævnelse – af det socialdemokratiske medlem var, at sprede rygter og vildlede om kommunens mangelfulde sagsbehandling i støtten til de handicappede børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

En sagsbehandling som både borgmesteren og det omtale socialdemokratiske byrådsmedlem finder fuldt ud tilfredsstillende. Og det på trods af at den sociale ankestyrelse finder, at 75 procent af de indklagede sager fra Sønderborg skal omgøres.

Det er blandt de 98 kommuner landets næsthøjeste omgørelsesprocent.

Men det må jeg ikke sige, fordi vi jo er en ‘Kommune i Verdensklasse’. Men end ikke baron von Münchhausen kunne trække sig selv op ved håret, da han sad i sumpen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...