Debatindlæg: Trane & Lydal spiller smarte på beboernes bekostning

22. februar 2021 Sønderborg

Johanna Prechts, Nørager, skriver: 

Ellen Trane Nørby fra Venstre og DFs Stefan Lydal samt deres afviklingstruede partier higer efter opmærksomhed ved at nedgøre Sønderborgs lige så afviklingstruede boligområder, Nørager og Søstjernevej.

Nørager og Søstjernevej kom på den hårde ghettoliste, fordi 41,8 procent af beboere ikke er i arbejde eller under uddannelse. Det er 1,8 procent mere end grænseværdien, svarende til 15 beboere, der i slutningen af 2019 ikke stod med en arbejds- eller uddannelseskontrakt i hånden.

Om disse mennesker stadigvæk står uden arbejde og om tallene fra 2019 overhovedet siger noget om den nuværende beboersammensætning, er for Trane Nørby og Lydal fuldstændig irrelevant. En betragtelig del af beboerne er førtidspensionister, som heller ikke kom i arbejde, hvis Ellen Trane Nørby sad i borgmesterstolen.

Lydal siger, at han vil sørge for, ”at voksne kommer i arbejde og børn og unge i skole” og påstår dermed, at beboerne ikke sender deres børn i skole.

Venstres Daniel Staugaard slentrede under presseopdækning gennem Nørager og følte sig derefter som ekspert for ‘ghettoer’ og muslimske parallelsamfund. Trane og Lydal har mig bekendt aldrig tidligere sat deres ben her eller søgt kontakt til beboerne, men tror, at de ved, hvad der er bedst for os.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beboere i området, som står til at miste vore boliger på grund af af en lovgivning, der bygger på diskrimination i stedet for integration, er mere end trætte af politikere, der vil score billige points på vores bekostning.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...