Debatindlæg: Vej & Park giver anledning til stor undren

22. juli 2020 Sønderborg

Jørgen Jessen Møller, fmd. Grundejerforeningen Dalsvinget, skriver:

Det er men nogen undren, at man kan læse at Sønderborg er på vej til at nedbringe sit Co2 udslip til det halve, når man ser hvorledes resourserne anvendes.

Det begrundes, at  man kan se at det samme udstyr fra Vej & Park køre flere dage i træk, sågar formiddag og eftermiddag og brænde ukrudt væk på de samme gader. Med fuld blus på brænderne

Er det fordi, det ikke er effektivt, det man foretager sig? Er det fordi, man mener, at man skal brænde så meget gas af som overhovedet muligt?

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller er det fordi, der slet ikke er styr på, hvad man foretager sig i Vej & Park. Personligt ser jeg det sådan, når jeg følger med i aktiviteterne.

Og så er der  alle de ting der ikke bliver lavet, deriblandt  oprensning af gadeafløb.

Under det seneste regnvejr her i uge 29 kunne man igen konstatere,  at mængden af regnvand stod op over kantstene og kom ind i folks afløb til trods for, at der gentagende gange har været gjort indsigelser over den dårlige vedligeholdelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manglende udbygning af afvandingssystemet.

Man tillader konstant nybygning, men fortager ingen udvidelse af kapaciteten i ledningssystemet. Hvorfor?

Hvor længe skal borgerne finde sig i den manglende prioritering og dårlige anvendelse af resourserne?

Det er på tide, at der ryddes op i Vej & Park.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...