Debatindlæg: Venstre-annonce er et angreb på 28 byrådspolitikere

26. april 2021 Sønderborg

Byrådskandidat Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver:

Jeg skal da love for, at et fremtidigt bredt samarbejde i Sønderborg byråd får svære vilkår. Hvis helsidesannoncen i en søndagsavis, underskrevet af Venstres kandidat, Ingrid Johannsen fra Gråsten, også er godkendt af Venstres spidskandidat Ellen Trane Nørby. Så er det i den grad op af bakke. Det er i hvertfald langt fra det Ellen Trane Nørby tidligere har meldt ud om, at netop hun ville skabe et bredt samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Annoncen er et voldsomt personangreb på borgmester Erik Lauritzen, men også et angreb på næsten alle medlemmer og partier i det nuværende byråd. Inklusiv Ingrid Johannsens egne politiske kollegaer fra Venstre, der sidder i byrådet lige nu. Fakta er, at 28 medlemmer af byrådet har godkendt både lokalplan og VVM-undersøgelse til biogasanlægget ved Kværs.

Jeg er næsten sikker på, at hvis ikke Coronaen havde begrænset antallet af deltagerne ved første spadestik til anlægget, så havde der også været repræsentanter fra Venstre til stede på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er jo ikke helt ualmindeligt, at politikere gerne vil ses i medierne i de sager, hvor de har været medforfattere og i øvrigt støttet gennem hele sagsbehandlingen.

Ihvertfald indtil der sker fejl, så er det lige pludselig kun borgmesteren der har ansvaret.`

Hvor er de byrådspolitikere som har ben i næsen og tør stå ved deres beslutninger og tage et medansvar?

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...