Debatindlæg: Vores allesammens SE står stærkere end nogensinde

12. november 2018 Sønderborg

SE-kandidat, Richard de Churruca, skriver:

Vores allesammens SE står stærkere end nogensinde og går forrest i den grønne- og digitale omstilling til gavn for alle i Sønderborg kommune.

Du kan stemme til vores repræsentantskab frem til den 19 november – og din stemme er vigtig.

Opgaven med at udnytte overskudsvarmen fra datacentrene ved Kassø er en kæmpe udfordring, men også en fantastisk mulighed for at få billig og miljøvenlig fjernvarme i hele Sønderjylland. Vi har derfor taget initiativ til et tværkommunalt samarbejde, som skal nedbryde barrierer, der kan forhindre udnyttelse af overskudsvarme og grøn strøm på tværs af kommunegrænser og forsyningsselskaber. Det er en langsigtet opgave, vi som andelsejet selskab og som det største forsyningsselskab i regionen, gerne påtager os.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg genopstiller til SE’s repræsentantskab for kreds 10, Als og Ærø for at kunne videreføre det arbejde jeg påbegyndte i bestyrelsen i 2014.

I den periode har jeg medvirket til:

  • Nedsættelse af tariffen med 30 procent fra 2019
  • Sorte tal på bundlinjen fra 2016
  • Frasalg og lukning af sideaktiviteter, som ikke var til gavn for ejerne
  • Fastholdelse af arbejdspladserne i Sønderborg forankret i vedtægterne
  • Udrulning af højhastighedsinternet til alle på Als
  • Artiklen fortsætter under annoncen

For mig er det vigtigste, at vi kan styrke konkurrenceevnen for regionen med højhastighedsinternet og billig el. Jeg arbejder i flere repræsentantskaber og bestyrelser, idet jeg mener, vi ved samarbejde står meget stærkere i den grønne og digitale omstilling.

Har du en elmåler, kan du stemme HER med dit NemID 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...