Debatten på SønderborgNYT sker fremover på Facebook

17. maj 2016 REGIONALT

SønderborgNYT lukker for muligheden for at kommentarer på de artikler, debatindlæg og læserbreve vi publicerer på SønderborgNYT.dk

”I dag foregår det meste af debatten via Facebook og andre sociale medier og derfor er det naturligt, at den debat der skabes af vores artikler og læsernes debatindlæg og læserbreve fremover sker på vores velbesøgte Facebookside”, oplyser redaktør Ole Kæhler.

Allerede i dag sker der megen debat på SønderborgNYTs Facebookside og mulighederne for at komme med indlæg og tilkendegivelser er langt bedre end de muligheder, der findes på webudgaven af SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi modtager fortsat gerne læserbreve og debatindlæg via mail chef@sonderborgnyt.dk og vi vil fremover afslutte læserbreve og debatindlæg med et link til vores Facebookside. Og da alle vores artikler, læserbreve og debatindlæg alligevel kommer på vores Facebookside er jeg sikker på at debatten fortsat vil leve videre”, siger Ole Kæhler.

Og har du lyst til at kommenterer dette indlæg, så gå til SønderborgNYTs Facebookside hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...