Dejligt at lokale og turister må være på hele gaden

Dejligt vi må bruge hele gaden, siger barejer. Foto: Ole Kæhler
Dejligt vi må bruge hele gaden, siger barejer. Foto: Ole Kæhler
15. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag var der pænt med gæster på gaden foran Visselulles Vinbar og de nød, at Sønder Havnegade er fri for biler og andre køretøjer.

“Det er rigtigt dejligt, fordi det giver en dejlig ro og en fantastisk stemning her ved vandkanten og den nyder vores gæster”, siger barejer Kristian Lykke-Krogh til SønderborgNYT.

Sønder Havnegade blev lukket for biler i en forsøgsperiode i sommeren 2021 – og efter forsøget var evalueret, så har Byrådet besluttet, at der ikke længere skal køre biler i gaden fra midten af juni til udgangen af august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spærringen af gaden gør, at det er muligt for restauratørerne at stille borde og stole ud på kørebanen, hvor lokale og turister kan nyde at sidde og spise et godt måltid, en is eller glas god vin uden der hele tiden kører biler, motorcykler, knallerter eller cykler.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...