Deleøkonomi: I Rema 1000 kan du tjene penge på at tage varer med til andre

28. september 2016 Sundeved

Onsdag bliver dagligvarehandlen i Sønderborg en del af deleøkonomien. REMA 1000 offentliggør en ny, deleøkonomisk platform med navnet Vigo. Snart kan alle i byen handle lokalt online og få varerne leveret til døren af andre fra Sønderborg.

Vi kender det alle. Det er blevet eftermiddag, børnene er hentet i institutionen, og nu skal du ud at købe aftensmad med trætte og sultne børn. Men sådan behøver det ikke længere at være. Nu kan travle familier, og alle andre med en smartphone i Sønderborg, klare den lokale indkøbstur fra telefonen og få leveret poserne til døren af naboen eller en anden borger i Sønderborg. REMA 1000 offentliggør nemlig Vigo, en deleøkonomisk platform, der gør det muligt for alle i Sønderborg at handle fra deres lokale REMA 1000 online.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Burkal, adm. dir. i REMA 1000, håber, at deres seneste projekt kan hjælpe borgerne i Sønderborg i en travl hverdag.

”Vigo skal gøre det nemmere for danskerne at klare indkøbene i en travl hverdag. Lige meget hvor du er, kan du med få tryk på telefonen handle med Vigo og få varerne leveret til døren af andre, der lægger deres rute forbi dit hjem. Det bliver en håndsrækning til de travle familier i Sønderborg”, siger Henrik Burkal i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Internethandel og deleøkonomien skal ikke kun være forbeholdt dem, der bor i storbyen eller køber stort ind. Det skal være for alle, og det vil vi gøre med Vigo. Alle kan deltage både som indkøber for andre og som kunde. Vi håber, at alle i Danmark kan få leveret varerne let til døren uden at bruge en formue”.

 

En gevinst for lokalsamfundet

 

”Vi har jo før set, hvordan danskerne har taget deleøkonomiske tjenester til sig, så vi er spændte på, hvordan de vil modtage REMA 1000’s nye løsning. Inden lanceringen har vi fået mange tilmeldinger fra nysgerrige kunder, der gerne vil tjene lidt ekstra og gøre en god gerning. Så det tegner godt,” lyder det fra byens lokale REMA 1000-købmand:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vigo kan blive en stor gevinst for lokalsamfundet. De travle familier kan få dagligvarerne bragt til døren, uden de behøver at handle for en mindre formue, mens indkøberen tjener en ekstra skilling. Det, synes vi, er meget smart”.

Vigo kan bruges i byens REMA 1000-butikker på Dybbølgade og Nørrekobbel.

Det koster mellem 39 og 59 kroner at få leveret varer med Vigo, og alle med en smartphone kan blive en Vigo-indkøber.

Man skal blot tilmelde sig på www.vigo.dk, og så kan man levere varerne på sin cykel, løbehjul eller et andet transportmiddel, man har ved hånden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vigo er tilgængelig i REMA 1000’s app til oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk