Deltag i gratis webinar om, hvorfor du skal skifte til fjernvarme nu

26. september 2020 Samfund
Charlie Lemtorp fortæller om fordelene ved fjernvarme på webinar
Charlie Lemtorp fortæller om fordelene ved fjernvarme på webinar

Alle kan deltage, når Charlie Lemtorp fra ProjectZero på onsdag holder et online webinar om, hvorfor boligejere skal skrotte deres gas- og oliefyr og skifte til fjernvarme. Der afvikles to webinarer onsdag den 30. september 2020 – et klokken 16:30 og et klokken 20:30.

Tilmelding er nødvendig. Ring  31 68 30 90 eller send en mail til kl@projectzero.dk. Oplys hvilket tidspunkt du ønsker at deltage, samt navn og postnummer.

ProjectZero var den 10. september vært for et webinar der med videoer illustrerede, hvordan man som boligejer selv kan tjekke, om ens bolig har et stort varmetab og hvilke løsninger der er rentable, så der spares energi og CO2 og samtidig opnår et bedre indeklima i boligen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende tid vil ProjectZero tilbyde flere online webinarer og Facebook-live events med fokus på, boligens varmetab, energieffektivisering og mindske CO2-udledningen og det næset i rækken er altså på onsdag den 30. september, som handler om fjernvarme.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...