Deltag i LATE NIGHT LIVE SHOPPING med vin fra SuperBrugsen i Augustenborg

25. juni 2021 Erhverv
Per Beierholm klar med super tilbud på vin
Per Beierholm klar med super tilbud på vin

Så er det tid til live shopping igen og denne gang byder vi på en masse sommervine, som sommelier og uddeler Per Beierholm fra SuperBrugsen i Augustenborg har fundet frem og sat en skarp pris på.

”Der vil være virkeligt skarpe priser på en masse sommervine. Det gælder for champagne, hvidvine, rosévine, rødvine samt et par portvine. Det meste er fra nogle af Europas bedste vinområder, men der er også enkelte oversøiske vine”, siger Per Beierholm, der også har fundet en helt særlig flaske frem:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi tager en ’Flor de Pingus’ med og den udlodder vi i løbet af aftenen. Det er en helt fantastisk vin og prisen er også omkring de 800 kroner og den sætter vi på højkant blandt alle dem, der følger med i den direkte udsendelse”.

LATE NIGHT LIVE SHOPPING sendes direkte fra SønderborgNYTs tv-studie i Borgen Shopping og du kan deltage og købe vin til skarpe priser på SønderborgNYTs Facebookside den 1. juli fra klokken 20:00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...