Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Deltag i Ringriderfestens foto-konkurrence

12. juni 2013 Uncategorized

Når du er til Ringriderfesten, skal du endelig knipse en masse billeder, du kan oploade på Ringriderfestens facebook- eller hjemmeside. Ikke nok med at dine billeder ses af rigtigt mange. De deltager også i en brugerafstemning, der handler om at kåre de bedste billeder.

Vinderne får gavekort fra Click på 3000 kr. 1500 kr og 500 kr.

Når man lægger sine billeder ind på Ringriderfestens sider, giver man samtidig Ringriderfesten lov til at bruge billederne i både trykte og digitale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tidligere var det alene Ringriderfestens presse- og sponsorkomité, der fandt årets vinderbilleder, men nu er det publikum, der skal stemme på billederne og de tre med flest stemmer, bliver vindere, siger Jens Michael Damm fra komiteen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...