Deltag i Ringriderfestens foto-konkurrence

12. juni 2013 Uncategorized

Når du er til Ringriderfesten, skal du endelig knipse en masse billeder, du kan oploade på Ringriderfestens facebook- eller hjemmeside. Ikke nok med at dine billeder ses af rigtigt mange. De deltager også i en brugerafstemning, der handler om at kåre de bedste billeder.

Vinderne får gavekort fra Click på 3000 kr. 1500 kr og 500 kr.

Når man lægger sine billeder ind på Ringriderfestens sider, giver man samtidig Ringriderfesten lov til at bruge billederne i både trykte og digitale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tidligere var det alene Ringriderfestens presse- og sponsorkomité, der fandt årets vinderbilleder, men nu er det publikum, der skal stemme på billederne og de tre med flest stemmer, bliver vindere, siger Jens Michael Damm fra komiteen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...