Deltag i Ringriderfestens foto-konkurrence

12. juni 2013 Uncategorized

Når du er til Ringriderfesten, skal du endelig knipse en masse billeder, du kan oploade på Ringriderfestens facebook- eller hjemmeside. Ikke nok med at dine billeder ses af rigtigt mange. De deltager også i en brugerafstemning, der handler om at kåre de bedste billeder.

Vinderne får gavekort fra Click på 3000 kr. 1500 kr og 500 kr.

Når man lægger sine billeder ind på Ringriderfestens sider, giver man samtidig Ringriderfesten lov til at bruge billederne i både trykte og digitale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tidligere var det alene Ringriderfestens presse- og sponsorkomité, der fandt årets vinderbilleder, men nu er det publikum, der skal stemme på billederne og de tre med flest stemmer, bliver vindere, siger Jens Michael Damm fra komiteen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>