Deltag i sidste omgang af ’Facebook Live Shopping’ i aften klokken 19 og vind en tur til Bornholm med Alsie Express

17. februar 2021 Erhverv

Onsdag aften klokken 19 åbner SønderborgNYT og Vores Sønderborg de sidste fem butikker, når vi for – foreløbig – sidste gang sender ’Facebook Live Shopping Sønderborg’.

Butikkerne som du kan shoppe ind i er Jacob Nielsen & Søn, Matas Perlegade, Janne K, Skoringen og In mood – og det er med at være klar på SønderborgNYTs Facebookside fra klokken 19, for de gode tilbud bliver hurtigt udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”SønderborgNYTs mange læsere har gennem deres deltagelse i ’Facebook Live Shopping Sønderborg’, skabt et lille lys og en glæde hos snart 20 lokale detailbutikker i Sønderborg og jeg er ganske overvældet over alle de mange sønderborgensere, der nu i tre uger har bakket op om vores lokale detailhandel i Sønderborg”, siger Michael Kjær, som er aftenens vært, når der sendes direkte fra Perlegade og Jernbanegade i Sønderborg.

Når aftenens ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ løber afsted klokken 19 på SønderborgNYTs Facebookside, vil alle de, der følger med kunne deltage i en konkurrence om to flybilletter tur/retur Sønderborg til Bornholm med Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores Sønderborg og SønderborgNYT vil gerne sige tak til alle jer, der har været med til at bakke op om vores lokale detailhandel og derfor sætter vi to flybilletter til Bornholm med Alsie Express på højkant i en lodtrækning blandt alle jer, der giver os ’et like’ i aften”, siger Michael Kjær.

Alle kan se med på SønderborgNYTs Facebookside fra i aften, onsdag den 17. februar 2021 fra klokken 19:00.

For at kunne bestille de gode tilbud fra de lokale butikker – samt deltage i konkurrencen om flybilletter til Bornholm fra Alsie Express – skal man have en profil på Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...