Deltag i sidste omgang af ’Facebook Live Shopping’ i aften klokken 19 og vind en tur til Bornholm med Alsie Express

17. februar 2021 Erhverv

Onsdag aften klokken 19 åbner SønderborgNYT og Vores Sønderborg de sidste fem butikker, når vi for – foreløbig – sidste gang sender ’Facebook Live Shopping Sønderborg’.

Butikkerne som du kan shoppe ind i er Jacob Nielsen & Søn, Matas Perlegade, Janne K, Skoringen og In mood – og det er med at være klar på SønderborgNYTs Facebookside fra klokken 19, for de gode tilbud bliver hurtigt udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”SønderborgNYTs mange læsere har gennem deres deltagelse i ’Facebook Live Shopping Sønderborg’, skabt et lille lys og en glæde hos snart 20 lokale detailbutikker i Sønderborg og jeg er ganske overvældet over alle de mange sønderborgensere, der nu i tre uger har bakket op om vores lokale detailhandel i Sønderborg”, siger Michael Kjær, som er aftenens vært, når der sendes direkte fra Perlegade og Jernbanegade i Sønderborg.

Når aftenens ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ løber afsted klokken 19 på SønderborgNYTs Facebookside, vil alle de, der følger med kunne deltage i en konkurrence om to flybilletter tur/retur Sønderborg til Bornholm med Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores Sønderborg og SønderborgNYT vil gerne sige tak til alle jer, der har været med til at bakke op om vores lokale detailhandel og derfor sætter vi to flybilletter til Bornholm med Alsie Express på højkant i en lodtrækning blandt alle jer, der giver os ’et like’ i aften”, siger Michael Kjær.

Alle kan se med på SønderborgNYTs Facebookside fra i aften, onsdag den 17. februar 2021 fra klokken 19:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at kunne bestille de gode tilbud fra de lokale butikker – samt deltage i konkurrencen om flybilletter til Bornholm fra Alsie Express – skal man have en profil på Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...