Deltag i Sønderborgs klimakonference 2021

8. juli 2021 Samfund

ProjectZero og Syddansk Universitet holder den 28. og 29. september  klimakonferencen ’Sonderborg Climate Neutrality Conference 2021’ med fokus på spændingsfeltet og det nødvendige samspil mellem universiteter, industrien og samfundet med ambitionen om at accelerere såvel klimaløsninger som klimahandlinger.

På klimakonferencen kan deltagere opleve inspirerende oplæg fra alle verdenshjørner og samtidig vises de nyeste teknologiske løsninger og der fortælles om de bedste erfaringer fra kommunernes arbejde med klimaomstillingen lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konferencen afsluttes med en online guidet klimaløsningstur til fem europæiske byer, heriblandt Sønderborg.

Konferencen foregår på engelsk og alle kan deltage gratis i arrangementet, som er 100 procent virtuelt.

Konferencens målgrupper er klima-interesserede borgere, studerende, ansatte i grønne virksomheder, forskere med flere og du kan læse mere om konferencen og programmet og tilmelde dig her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...