Deltag i Sønderborgs klimakonference 2021

8. juli 2021 Samfund

ProjectZero og Syddansk Universitet holder den 28. og 29. september  klimakonferencen ’Sonderborg Climate Neutrality Conference 2021’ med fokus på spændingsfeltet og det nødvendige samspil mellem universiteter, industrien og samfundet med ambitionen om at accelerere såvel klimaløsninger som klimahandlinger.

På klimakonferencen kan deltagere opleve inspirerende oplæg fra alle verdenshjørner og samtidig vises de nyeste teknologiske løsninger og der fortælles om de bedste erfaringer fra kommunernes arbejde med klimaomstillingen lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konferencen afsluttes med en online guidet klimaløsningstur til fem europæiske byer, heriblandt Sønderborg.

Konferencen foregår på engelsk og alle kan deltage gratis i arrangementet, som er 100 procent virtuelt.

Konferencens målgrupper er klima-interesserede borgere, studerende, ansatte i grønne virksomheder, forskere med flere og du kan læse mere om konferencen og programmet og tilmelde dig her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...