Demonstrerer i protest mod drab på civile i Gaza

27. oktober 2023 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sidst på eftermiddagen, fredag, blev der demonstreret i Sønderborgs gader på grund af Israel-Palæstina-konflikten.  Demonstranterne startede deres demonstration på Bryggertorvet og gik gennem gaderne til havnen, hvor de forsatte ad Sønder Havnegade og op i midtbyen igen.

Undervejs blev der råbt: Befri Palæstina.

“Tænk på alle de børn, der bliver bombet i Gaza. Og børn er uskyldige. I Gaza er der ingen elektricitet. Der er ingen mad og heller ikke vand. Hvor er Verden henne”, sagde en af deltagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fulgte med demonstranterne gennem byen og alting foregik helt fredeligt.

Statsminister Mette Frederiksen er også opmærksom på, at civile palæstinensere mister livet i konflikten. Hun oplyser via Statsministeriets side på X, at hun i dag har talt med præsidenten for det palæstinensiske selvstyre, Mahmoud Abbas.

Mette Frederiksen siger, at hun brugte samtalen til at kondolere for tabet af civile palæstinensiske liv og understregede, at Danmark sammen med sine partnere arbejder på at gøre noget ved de humanitære behov i Gaza.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...