Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur
Skyttebrødre på Rådhustorvet. Foto: Ole Kæhler
Skyttebrødre på Rådhustorvet. Foto: Ole Kæhler

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022.

Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de har kurs mod Rådhuset. Her møder de klokken 11:30 borgmester Erik Lauritzen og årets æresgæst, som følger med retur gennem Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optoget både starter og slutter ved Mølleparken Plejecenter – og resten af dagen er der skyttefest i Borgerforeningens hus på Skovhuse på Kær halvø. oplyser Borgerforeningens skyttelaug.

Lige siden 1881 har Skyttelauget i Borgerforeningen hvert år, kun afbrudt af krige, arrangeret den årlige skyttefest for Borgerforeningens medlemmer.

Skyttelauget hovedopgave i dag er planlægning af den traditionelle årlige skyttefest med kongeskydning, skyttefrokost samt præmieskydning for damer og herrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden holdes der årligt en langdistanceskydning og sidst på året er der juleskydning med efterfølgende julefrokost.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...