Den 18. oktober er der Åbent Hus hos Borgerforeningen

28. september 2022 Kultur

Borgerforeningen og Skyttelauget i Sønderborg vil, som så mange andre foreninger efter corona-pausen, gerne have flere og nye medlemmer.

Derfor holder Borgerforeningen åbent hus for de seneste nye medlemmer og andre interesserede tirsdag den 18. oktober kl. 18.30 i Kulturhuset – Skyttehuset, Skovhuse 11 på Kær halvø.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Repræsentanter fra Borgerforeningen og Skyttelauget vil fortælle om Borgerforeningen, Skyttelauget og Kulturhuset – Skyttehuset, der blev erhvervet i 2012.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange kender Borgerforeningen for blandt andet årets to loppemarkeder, koncerterne i Kulturhuset – Skyttehuset og ikke mindst skyttefesten og kongeskydningen, hvor skyttebrødrene med fuld musik og den nye skyttekonge i front går gennem byen i forbindelse med markedsdagene og bliver modtaget på Rådhuset af borgmester Erik Lauritzen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...