Den anerkendte kok Kim Meier er ny køkkenchef på DET GAMLE RÅDHUS

21. marts 2016 Erhverv

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCERestaurationen på DET GAMLE RÅDHUS har fået ny køkkenchef og det er med stolthed at vi kan præsentere Kim Meier i denne stilling, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

”Vi er sikre på, at Meier – med sine yderst relevante erfaringer, og store passion for gastronomi – vil være med til at højne niveauet yderligere i Restaurationen og derved kan vi fremover tilbyde vores gæster endnu flere unikke gastronomiske oplevelser,” fortæller restauratøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim Meier er uddannet kok fra Hotel Baltic i 2011, med topkarakterer og på daværende tidspunkt højeste udmærkelse bronze. Meier har i perioden fra 2013 – 2015 drevet Restaurant Meier på Hotel Baltic og opnåede i denne forbindelse den højeste placering i Whiteguide af alle restauranter i 100 kilometers radius.

Restaurationen på DET GAMLE RÅDHUS har fået ny køkkenchef og det er med stolthed at vi kan præsentere Kim Meier i denne stilling, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

Restaurationen på DET GAMLE RÅDHUS har fået ny køkkenchef og det er med stolthed at vi kan præsentere Kim Meier i denne stilling, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

Meiers særlige evner indenfor gastronomi kan bl.a. opleves i forbindelse med Påskemiddagen den 27. marts fra kl. 17, hvor der kreeres en helt særlig fem retters påskemenu.

DET GAMLE RÅDHUS - SØNDERBORGNYT

Meiers særlige evner indenfor gastronomi kan bl.a. opleves i forbindelse med Påskemiddagen d. 27 marts fra kl. 17, hvor der kreeres en helt særlig fem retters påskemenu.

”Gæster kan naturligvis også på andre dage opleve Meiers evner, blandt andet i form af Rådhusmiddagen, hvor rådhuskøkkenet dagligt sammensætter en 5 retters menu, som består af klassikere fra det danske køkken, samt fortolkninger heraf. Gæsterne har så mulighed for at sammensætte deres middag ved at vælge, hvor mange af disse retter, de ønsker. Hensigten er at tilbyde en varieret smagsoplevelse for vores gæster og samtidig sikre, at kvaliteten altid er i top,” fortæller restauratør Jesper. Rådhusmiddagen serveres dagligt fra kl. 18. og er lavet af sæsonens og lokalområdets bedste råvarer.

”Jeg brænder for gastronomi og har store ambitioner, derfor deltager jeg også ofte i konkurrencer og jeg håber blandt andet på at kunne deltage i verdensmesterskaberne om et par år. Jeg tror på at det er vigtigt hele tiden at udvikle og udfordre sig selv og når jeg har tid i kalenderen er jeg derfor også ofte gæstekok på den Michelin anerkendte Restaurant Studio i København. Disse udfordringer giver både inspiration og erfaringer som jeg kan bruge i min dagligdag,” slutter Meier.

Læs mere om de forskellige menuer på DET GAMLE RÅDHUS og bestil Deres bord her www.graastenraadhus.dk

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk