Den dansk-tyske grænsekontrol dyrere end ventet

13. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den midlertidige grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse var budgetteret til at koste statskassen 200 millioner kroner til merudgifter i år. Men nu ser det ud til, at regningen kommer til at være på 216 millioner kroner.

I den politiaftale, der blev indgået i efteråret, har regeringen sammen med Socialdemokraterne, DF, Liberal Alliance og Konservative afsat 200 millioner kroner til “merudgifter som følge af ekstraordinære indsatser i grænseområderne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men justitsminister Søren Pind regner nu med, at udgifterne bliver 16 millioner kroner højere, fremgår det af et aktstykke sendt til Folketingets finansudvalg.

En opgørelse fra Rigspolitiet viser, at landets politikredse til sammen har brugt 231.000 timer på at udføre grænsekontrol alene i årets fire første måneder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...