Den første af fire gange Sjov & Musik gik glimrende

Martin M. Jakobsen og Carina Sanddahl. Foto: Ole Kæhler
Martin M. Jakobsen og Carina Sanddahl. Foto: Ole Kæhler
18. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var der Sjov & Musik i Sønderborg og det foregik på Rønhaveplads, hvor enhver kunne nyde nogle timers gratis musik med glade amatørmusikere.

Det er et hold borgere, socialt udsatte, hjemløse, de lige, de runde, de skæve og de firkantede, som i fællesskab har bygget en fest for fællesskabet og den er både for børn og voksne.

Det er et non-profit lokalt musikprojekt, som kommunen og politiet har givet tilladelse til: Fire shows med tre timers musik under åben himmel og gratis adgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sponsorerne er erhvervslivet og privatpersoner”, siger initiativtager Martin M. Jakobsen. Musikere og andre optrædende er frivillige på lige fod med andre hjælpere.

Det blev lagt ud med fællessang med Søndagsjam. Carina og Martin spillede op med kendte danske sange. Der var e gensyn med Sol Soleyman Aka Konfuze – en 27 årig venlig og positiv lokal hip hop-musiker med et hjerte, der banker for musikken og fællesskabet. Han gæstede også Sjov og Musik sidste år.

Desuden spillede Njöra, som er en trio, der er kendt for deres melodier og for at levere en gennemført musikoplevelse for deres publikum, hvilket lykkedes endnu en gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antonio Vichi Vanderas ak Banderas spiller latinamerikansk og rock. Publikum nød hits som Living la vida loca, Despasito, la bamba og meget mere i Antonios stil, som er meget speciel, original og unik.

Cool SunShine & Marvers Sofajam rundede arrangementet af med pop og blandt dem klassikeren, Forårsdag, som Anne Linnet udgav i 1988.

Den næste omgang Sjov & Musik er lørdag den 22. juni og det bliver i Apotekerhaven.

Her kan du se billeder fra koncerten.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...