Den første sne gav ikke store problemer

8. januar 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Falck melder, at de indtil videre har haft en forholdsvis stille morgen og nat. Siden klokken 00.00 fredag nat har de haft 17 fritrækninger og 31 starthjælpsopgaver i hele Jylland og på Fyn.IMG_6424

Det oplyser TV Syd.

Heller ikke SOS Dansk Autohjælp er blevet overdynget med sager. I det syd- og sønderjyske har de indtil videre været kaldt ud til 30 sager, hvoraf 12 har relateret sig til det dårlige vejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har været ude ved nogle færdselsuheld, fritrækninger og starthjælp. Vi kan se, at desto sydligere man kommer, desto mere travlt har vi haft”, siger vagtcentralchef hos SOS Dansk Autohjælp, Anette Juncher til TV SYD.

“Der har dog været ringe materiel skade og ingen personskade”, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Henrik Sønderskov til TV SYD og opfordrer bilister til forsigtig kørsel.

Sydtrafik siger til DR Syd, at alle busser kører, men at flere af dem gør det med forsinkelser og BaneDanmark fortæller, at togene ikke er forsinket.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...