Den gamle bro er igen åben for biler

17. august 2015 Sundeved

Takket være en ihærdig og veltilrettelagt indsats fra entreprenøren er Kong Christian X’s Bro i Sønderborg nu åben for trafik igen. Det var ellers varslet, at arbejdet med at lægge ny belægning først ville være færdigt på torsdag.

Foto: Bo Bach Jensen

” Vi er glade for at kunne meddele, at broen allerede er åben igen – fire dage før beregnet”, siger ingeniør og ansvarlig for vedligeholdelse af kommunens broer, Holger Duus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens den gamle bro har været lukket for at give mulighed for først at fjerne den gamle belægning og dernæst lægge ny på, har al færdsel bortset fra gående, cyklister og traktorer været henvist til Alssundbroen, ligesom også lystsejlerne har været ramt i form af færre åbninger.

“Der mangler kun nogle striber på broen, og dem regner vi med at få lagt på inden for de nærmeste dage”, siger Holger Duus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...