Den Gamle Efterskole: Rørende foredrag og masser af musik

30. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den Gamle Efterskole i Rinkenæs kan endelig fortælle, at stedets kok, Thomas Eoin O’Driscoll, er kommet tilbage fra en meget spændende tur med Skoleskibet Danmark hvor han blandt andet har lavet mad for de kongelige, OL-atleter i Rio og for mandskabet på skibet. Det fejrer vi med en meget spændende torsdag aften, som byder på en masse skønt indhold.

Ole Brøndberg Selstø

Ole Brøndberg Selstø

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi åbner dørene kl 18:30. Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage, kolde drikkevarer, vin og en lækker haps mad.

Kl. 19:00 starter vi med et meget livsbekræftende og spændende debatforedrag: “Nej jeg er ikke fuld, vel” ved Ole Brøndberg Selstø, som har været ramt af kræft i hjernen. Han er kendt fra Go’aften Danmark, Aftenshowet, Go’Morgen Danmark samt en masse radiointerviews. Han tager sin søster Lone Hedelund med, så hun kan fortælle hvordan det er at være pårørende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil Dansk

Ca, kl 20:00 – Har vi i forbindelse med Spil Dansk ugen fællessang med pianist eller guitarist. Vi synger danske og dansk komponerede fællessange.

Ca. kl. 20:30 – Har vi traditionen tro Open Mikrofon/Scene, hvor alle, der har lyst, kan booke sig ind på en tid på scenen.

Det kan være sang, musik, dans, underholdning, stand up, en sketch, en virksomhedspitch eller noget helt andet.

Man har max. 10 minutter på scenen.

Det er altid spændende at se hvem der byder ind med et indslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ved at bandet “Lady Of The House” kommer og spiller et par numre og at sangskriveren Jesper Gloor kigger forbi med et par sange.

John og Brian O'Driscoll.

John og Brian O’Driscoll.

Det er lige meget om du er super erfaren eller det er første gang du skal prøve at stå på scenen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne, også dem der ikke ønsker at stå på scenen.

Vi har til vores arrangementer altid en venlig tone og en god konstruktiv feedback-kultur. Der er PA og mikrofoner, guitarforstærker og vores fantastiske lydmand Chris Zalewski fra Audiodanmark.

Jam-session

Ca. kl 22:00 åbner vi op for fælles musikjamsession, hvor der bliver spillet musik på kryds og tværs. Man behøves ikke nødvendigvis kunne spille eller synge for at være med. Det er hygge, fællessang og unikke musikoplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt dette er der ganske fri entré til.

Stedet er “Den Gamle Efterskole i Rinkenæs”.

Der er busforbindelse lige til døren.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk