Den Gamle Efterskole: Rørende foredrag og masser af musik

30. oktober 2016 Kultur

Den Gamle Efterskole i Rinkenæs kan endelig fortælle, at stedets kok, Thomas Eoin O’Driscoll, er kommet tilbage fra en meget spændende tur med Skoleskibet Danmark hvor han blandt andet har lavet mad for de kongelige, OL-atleter i Rio og for mandskabet på skibet. Det fejrer vi med en meget spændende torsdag aften, som byder på en masse skønt indhold.

Vi åbner dørene kl 18:30. Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage, kolde drikkevarer, vin og en lækker haps mad.

Kl. 19:00 starter vi med et meget livsbekræftende og spændende debatforedrag: “Nej jeg er ikke fuld, vel” ved Ole Brøndberg Selstø, som har været ramt af kræft i hjernen. Han er kendt fra Go’aften Danmark, Aftenshowet, Go’Morgen Danmark samt en masse radiointerviews. Han tager sin søster Lone Hedelund med, så hun kan fortælle hvordan det er at være pårørende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil Dansk

Ca, kl 20:00 – Har vi i forbindelse med Spil Dansk ugen fællessang med pianist eller guitarist. Vi synger danske og dansk komponerede fællessange.

Ca. kl. 20:30 – Har vi traditionen tro Open Mikrofon/Scene, hvor alle, der har lyst, kan booke sig ind på en tid på scenen.

Det kan være sang, musik, dans, underholdning, stand up, en sketch, en virksomhedspitch eller noget helt andet.

Man har max. 10 minutter på scenen.

Det er altid spændende at se hvem der byder ind med et indslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ved at bandet “Lady Of The House” kommer og spiller et par numre og at sangskriveren Jesper Gloor kigger forbi med et par sange.

Det er lige meget om du er super erfaren eller det er første gang du skal prøve at stå på scenen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne, også dem der ikke ønsker at stå på scenen.

Vi har til vores arrangementer altid en venlig tone og en god konstruktiv feedback-kultur. Der er PA og mikrofoner, guitarforstærker og vores fantastiske lydmand Chris Zalewski fra Audiodanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jam-session

Ca. kl 22:00 åbner vi op for fælles musikjamsession, hvor der bliver spillet musik på kryds og tværs. Man behøves ikke nødvendigvis kunne spille eller synge for at være med. Det er hygge, fællessang og unikke musikoplevelser.

Alt dette er der ganske fri entré til.

Stedet er “Den Gamle Efterskole i Rinkenæs”.

Der er busforbindelse lige til døren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...