Den norske sanglærke Sissel Kyrkjebø besøger Alsion

Sissel Kyrkjebø. Pressefoto
Sissel Kyrkjebø. Pressefoto
2. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den norske sanglærke, Sissel Kyrkjebø, besøger Alsion den 6. december og billetterne er allerede sat til salg. Sissel Kyrkjebø kaldes hele Skandinaviens juledronning og ikke uden grund! I flere årtier har hun turneret for fulde huse i Norge, Sverige, Danmark og Island. Hun ser selv juleturneen som et af årets helt store højdepunkter. Og selvom ’Sissels jul’ har eksisteret siden 2013, fornyer hun koncerten fra år til år:

“Fordi det er en jule- og vinterkoncert, er det naturligt at inddrage nogle af de kulturskatte, vi forbinder med jul og den kolde årstid. Samtidig ønsker jeg, at koncerten også skal være med sange fra vores egen tid og endda noget helt nyt”, fortæller Sissel Kyrkjebø i en pressemeddelelse og uddyber:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg vil skabe en ny oplevelse for publikum hvert år. Mit mål er, at dem, der kommer til koncerten, kommer i julestemning, oplever at smilebåndene har været i aktion, og får lidt stof til eftertanke, når de efterfølgende går ud i vintermørket”.

I år er premieren i Skellefteå i det nordlige Sverige den 20. november, hvorefter Sissel Kyrkjebø og hendes fantastiske orkester drager gennem store dele af Sverige og Norge, for så at slutte turneen i Danmark op til jul.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...