Den runde bro i Nordborg er måske en kopi af Den Uendelige Bro

28. maj 2021 Kultur

Vi kender alle det, at vi mener at have set noget før. Sådan havde Peter Remontius fra Augustenborg det, da han læste om den runde bro i Nordborg.

“Da jeg også læser JyllandsPosten, fandt jeg på at søge på nettet og fandt en rund bro, som den der for nylig er indviet i Søparken i Nordborg. Jeg ved ikke, om Sønderborg har kopieret ideen, der er jo andet, der kunne have inspireret”, skriver Peter Remontius til SønderborgNYT.

Den Uendelige Bro – eller The Infinity Bridge – er et kunstværk, der blev til under ARoS-udstillingen Sculpture by the Sea tilbage i 2015. Broen var kun tiltænkt en midlertidig placering ved Varna og Ballehage Strand syd for Aarhus, men den blev så populært et udflugtsmål for både lokale som turister, fordi man kan gå en uendelig tur.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...