Den runde bro i Nordborg er måske en kopi af Den Uendelige Bro

28. maj 2021 Kultur

Vi kender alle det, at vi mener at have set noget før. Sådan havde Peter Remontius fra Augustenborg det, da han læste om den runde bro i Nordborg.

“Da jeg også læser JyllandsPosten, fandt jeg på at søge på nettet og fandt en rund bro, som den der for nylig er indviet i Søparken i Nordborg. Jeg ved ikke, om Sønderborg har kopieret ideen, der er jo andet, der kunne have inspireret”, skriver Peter Remontius til SønderborgNYT.

Den Uendelige Bro – eller The Infinity Bridge – er et kunstværk, der blev til under ARoS-udstillingen Sculpture by the Sea tilbage i 2015. Broen var kun tiltænkt en midlertidig placering ved Varna og Ballehage Strand syd for Aarhus, men den blev så populært et udflugtsmål for både lokale som turister, fordi man kan gå en uendelig tur.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...