Den smukke lystyacht Elling er kommet til Sønderborg

12. marts 2019 Samfund

Tekst og Foto: Johan Kjartansson

Efter at være udstillet på Boat Show 2019 i Fredericia, er den smukke lystyacht, Elling, kommet til Sønderborg, hvor den ligger fortøjet ved Nordvesthavnsvej.

Elling E4 er en 49 fods motorbåd – dvs. lige under 15 meter, bygget på værft i Aalst i Holland og sejlet hertil, med et udstillingsstop i Fredericia.

Båden er navngivet Ellis Island!

Den er helt ekstraordinært udstyret med anvendelse af de fineste materialer over alt. Der er to badeværelser og fin plads til op til 6 overnattende gæster, opdelt i to dobbeltkabiner og to enkeltkabiner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er den Tyske YMG Group, der er agenter for Tyskland, Schweitz, Norge, Findland, Sverige og Danmark der har udstillet båden i Fredericia.

Båden er udstyret med en 435 hk hovedmotor og yderligere en hjælpemotor på 30 hk.

Det er muligt at se båden fra landsiden, når man kører ud til Verdens Ende i Sønderborg, så ligger den ved en af broerne på den anden side af Alssund.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...