Den sønderjyske-schleswigske orgelfestival er programklar

19. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hermed har vi fornøjelsen af at fremsende det dugfriske program for den 14. Orgelfestival Sønderjylland-Schleswig, skriver Sønderborg Kommunes kulturforvaltning i en pressemeddelelse.

Glæd dig til 33 begivenheder med et væld af koncerter, hvor der vil være orgelmusik enten solo eller som spændende kombination med andre instrumenter.

Hertil kommer fremvisninger af enkelte instrumenter, orgelsafari til øen Pellworm i det tyske Vadehav, weekendkursusophold på Sankelmark-Akademiet ved Flensborg i forb.

Artiklen fortsætter under annoncen

m. „Klingende skønheder“ i Angeln-området, besøg på et orgelværksted samt begivenheder, hvor børn kan opleve et orgel på en legende måde og med egne hænder og fødder.

Der er der  rig mulighed for at finde en koncert i nærheden af hvor du bor, men benyt også gerne muligheden for at være turist i egen region, og opleve andre kirker,  kirkerum  og orgler.

 Se hele festival programmet på dansk og tysk på¨linket herunder, vælg ud og sæt kryds i kalenderen.

www.orgelfestival-sja-sl.com

Årets åbningskoncert i Løgumkoster

Torsdag, den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

september kl. 20.00 i Løgumkloster Kirke.

Der er fri entré.

Den københavnske organist Philip Schmidt-Madsen spiller på det nye Marcussen-orgel – opgraderet i 2015 -værker af  tysk komponist med flere.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...