Den svenske Carling-familie spiller koncert for New Orleans Jazz Sønderborg

27. juli 2022 Kultur
Carling-familien. Pressefoto: Sara Silfverberg
Carling-familien. Pressefoto: Sara Silfverberg

Carling-familien er unik i denne verden – deres bemærkelsesværdige talent strækker sig over tre generationer, og alle familiemedlemmer spiller flere instrumenter, danser, synger og har bragt den klassiske Vaudeville-stil ind i den nye tidsalder!

Deres speciale er varm, energisk jazz i 1920ernes stil, kombineret med de elskede variationer, der altid har været kernen i stor underholdning, skriver New Orleans Jazz Sønderborg i en pressemeddelelse.

Carling Family Band blev grundlagt i begyndelsen af 1980erne af Hans Carling, som var en trompetlegende i svensk jazz. Hans Carling komponerede over 500 stykker musik i forskellige stilarter – jazz, klassisk, strygekvartetter, barok, blues, middelalder og marcher, men hans største skabelse var at videregive sin kærlighed til underholdning til sine børn, som igen har givet den videre til deres børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne fantastiske Jazzfamilie, har turneret over hele verden: Europa, USA, Asien og Sydamerika – og søndag den 28. august, spiller de koncert på Hotel Sønderborg Strand.

Gunhild Carling, ‘Swedens Queen of Swing’, spiller et utal af forskellige instrumenter.

Tilmeld på www.neworleansjazz.nu

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...