Den tyske skole er Corona-lukket

2. november 2020 COVID-19

Mandag blev alle 213 elever på Den Tyske Skole i Sønderborg sendte hjem og det skyldes, at en elev i skolens 10. klasse er smittet med Corona.

“Vi følger ganske enkelt den procedure, der er besluttet”, siger skoleleder Henriette Tvede Andersen.

Det tyske mindretals forening, Der Deutsche Schul- und Sprachverein, der har bestemt, hvordan eventuelle corona-tilfælde skulle håndteres.

“Beskeden kom i morges og den gav vi videre til lærerne og de gik ud i klasserne og informerede eleverne om, at skolen lukkede. De ældste blev sendt hjem og de yngstes forældre blev kontaktet”, siger Henriette Tvede Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den smittedes syv klassekammerater skal testes og det samme skal alle skolens lærere.

“Vi holder lukket hele ugen, fordi lærerne skal testes. Når skolen igenåbner, må 10. klasseseleverne møde ind, hvis de har en negativ test”, siger Henriette Tvede Andersen.

I lukkeperioden foregår undervisningen online.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Kultur, Augustenborg

Lokale kunstnere kan udstille på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022

6. december 2021 Kultur

Frem til 19. december inviterer Charlottenborg Fonden for 165. gang til at ansøge om optagelse på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022. Og det gælder ikke mindst de mange kunstnere, som udstiller i Augustenborg, siger Isabella Hemmersbach, som er med til at arrangere udstillingen. Årets jury er inviteret med henblik på at skabe et alsidigt grundlag for udstillingens […]

Læs mere...