Dennis Skipper fik sin debut på futsal-landsholdet

2. december 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Dennis Skipper og Emil Skursch fra Sønderborg Futsal er disse dage i Finland med det Danske Futsal-landshold og spille Nordic Cup 2019

I første runde hvor Danmark vandt 4-3 over Norge var ingen af Sønderborgdrengene at finde blandt de spillere, som var i startopstillingen eller på bænken.

I anden runde, hvor Danmark møder Finland, som både er værter og favoritte, var de til gengæld at finde blandt de 14 udtagne spillere.

Emil Skursch fik både spilletid i 1. og 2. halvleg, hvor han havde flere gode aktioner. Danmark var ved pausen bagud 4-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Skipper fik hele 2. halvleg som målmand og dermed sin debut. Han viste en god indsats, hvor han kun lukkede et enkelt mål ind og samtidig scorede Danmark også et, så anden halvleg endte 1-1 og det gav et samlet nederlag på 5-1 til de forsvarende mestre fra Finland.

Mandag skal Danmark spille 3. runde mod Sverige, inden de slutter Nordic Cup af med at spille mod Grønland i morgen, tirsdag.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...