Dennis Skipper fik sin debut på futsal-landsholdet

2. december 2019 Kultur

Dennis Skipper og Emil Skursch fra Sønderborg Futsal er disse dage i Finland med det Danske Futsal-landshold og spille Nordic Cup 2019

I første runde hvor Danmark vandt 4-3 over Norge var ingen af Sønderborgdrengene at finde blandt de spillere, som var i startopstillingen eller på bænken.

I anden runde, hvor Danmark møder Finland, som både er værter og favoritte, var de til gengæld at finde blandt de 14 udtagne spillere.

Emil Skursch fik både spilletid i 1. og 2. halvleg, hvor han havde flere gode aktioner. Danmark var ved pausen bagud 4-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Skipper fik hele 2. halvleg som målmand og dermed sin debut. Han viste en god indsats, hvor han kun lukkede et enkelt mål ind og samtidig scorede Danmark også et, så anden halvleg endte 1-1 og det gav et samlet nederlag på 5-1 til de forsvarende mestre fra Finland.

Mandag skal Danmark spille 3. runde mod Sverige, inden de slutter Nordic Cup af med at spille mod Grønland i morgen, tirsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Ny politik skal sikre retning og kvalitet i fremtidens arkitektur og bevaring

1. december 2021 Politik

Sønderborg Kommune rummer flere gamle, bevaringsværdige kulturmiljøer, for eksempel omkring Gråsten Slot og i Augustenborgs historiske bymidte. Samtidig er der eksempler på moderne arkitektur og byplanlægning, eksempelvis ved Idrætshøjskolen og på Byens Havn, skriver Sønderborg Kommune. ”Jeg er meget glad for, at vi nu står med en politik, som både skal hjælpe os med sikre […]

Læs mere...