Der er 39 Corona-smittede i Sønderborg

6. oktober 2020 COVID-19

Antallet af smittede i Sønderborg Kommune stiger fortsat. Mandag var der 35 smittede med coronavirus, mens der tirsdag ifølge Statens Serum Institut var 39.

Siden mandags 35 smittede kom der fire nye tilfælde.

Når der er en person, der bliver testet positiv for Corona-virus, så er det vigtigt, at der gives besked til de mennesker, som han eller hun har været sammen med. Og det uanset hvor vedkommende har været sammen med dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De personer skal nemlig også være på vagt overfor symptomer og lade sig teste. Smittede skal holde sig hjemme, indtil de ikke smitter længere. Det er sådan vi kan undgå, at Corona-virussen breder sig”, sagde sundhedschef Michael Skriver forleden. Han kalder situationen alvorlig, men ikke alarmerende.

Smitten er faldende på landsplan.

Fra mandag til tirsdag er der registretet 322 nye smittetilfælde og det er det laveste antal nye smittede siden den 11. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...