Der er ansat masser af lokale mennesker i Bauhaus

11. maj 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Den lokale ledelse i Bauhaus i Sønderborg har siden marts haft travlt med at ansætte byggevarehusets 80 nye medarbejdere til 1. maj og det er lykkedes over al forventning.

“Det er helt vildt, at vi kan ansætte så mange engagerede og kvalificerede medarbejdere i løbet af tre uger i marts. Vi har fået sammensat et superstærkt hold, hvor 90 procent er lokale”, siger Martin Hansen, der er varehuschef i Bauhaus i Sønderborg.

Det er en særlig oplevelse at være med til at starte et byggevarehus op fra bunden fordi alle er nye og arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for landsdelens nye byggevarehus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange har givet udtryk for, at de er stolte af at kunne være med til at bygge Bauhaus op i deres lokale by. Det er en fantastisk mulighed for hele holdet i fællesskab at afprøve nye idéer og bygge udstillingerne op på en spændende måde”, fortæller Martin Hansen i en pressemeddelelse.

Varehuschefen oplever, at mange mennesker i Sønderborg har taget den grønne omstilling til sig, og derfor vil varesortimentet med grønne og bæredygtige produkter være udvidet i forhold til Bauhaus i andre byer. Den bæredygtige tankegang gælder også for selve byggevarehuset, der for eksempel har solceller på taget, LED-belysning både inde og ude samt 20 forskellige sorteringsenheder til affald. Sidstnævnte tiltag er for nylig indført i landets øvrige Bauhaus byggevarehuse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne glæder sig til åbningen, men det er de ifølge varehuschefen ikke ene om.

“Jeg har kun modtaget positiv respons fra alle, jeg har snakket med. Det gælder for kunder, samarbejdspartnere og Sønderborg Kommune. Men også for erhvervslivet, hvor mange har været på forkant og allerede har ladet sig registrere som kunder i vores afdeling for Proff-service”, siger Martin Hansen.

Om kort tid rykker et særligt team fra Bauhaus ind i den tomme bygning. Her skal de opbygge alt indvendigt i varehuset frem mod åbningsdagen, som fortsat er ukendt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...