Der er et stykke vej inden Sergenten kan lukke gæster ind

14. december 2021 Erhverv

Med Sergenten ønsker Bitten & Mads Clausens Fond at skabe et eventsted, der vil trække flere erhvervsfolk og turister til Sønderborg. Målet er, at den flotte gamle bygning skal danne ramme om f.eks. messer og konferencer for erhvervslivet.

“Vi har allerede mange erhvervsgæster på Alsik, og med åbningen af Sergenten føjer vi en ny dimension til vores brede palet af tilbud til erhvervslivet. Samtidigt får Sønderborg endnu et våben i kampen for at tiltrække erhvervsturister”, har Alsik-direktør John Ankjær tidligere sagt og håndværkerne er i fuld gang med at sætte den tidligere værkstedsbygning på Sønderborg Kaserne i stand og de skal være færdige op til sommeren næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver ikke alene erhvervsarrangementer, der kommer til at fylde den gamle værkstedsbygning, hvor sergentskolens køretøjer blev vedligeholdt frem til lukningen i 2014.

Der vil nemlig også blive spillet mange koncerter med danske og udenlandske bands.

Derudover er der også planer om underholdningsshows og forskellige gastronomiske arrangementer.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...