Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv
Henrik Jepsen fra Sønderjysk Udviklingssamarbejde. Foto: Ole Kæhler
Henrik Jepsen fra Sønderjysk Udviklingssamarbejde. Foto: Ole Kæhler

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen.

“For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en succes, så kræver det, at vi er mange, der stiller os bag klubben og hjælper med penge, så der er råd til spillere, trænere og andre, som er vigtige for at holde et elitehold kørende”, siger Henrik Jepsen, der er administrerende direktør i Sønderjysk Udviklingssamarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når en virksomhed siger ja til at blive medlem af erhvervsklubben i SønderjyskE, så får et antal af medarbejderne mulighed for at være med til erhvervsarrangementer i Broager Sparekasse Skansen op til hjemmekampene. Her er der spisning og et erhvervsrettet oplæg, inden trænerne fra SønderjyskE og modstanderholdet kommer og fortæller, hvordan de ser på holdenes chance for sejr.

“Der har hele tiden været sådan, at SønderjyskE vil give noget tilbage til sponsorer og samarbejdspartnere og det, som vi giver, er gode indkøbsaftaler, som er delt op i hele 26 katagorier”, siger Henrik Jepsen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at alle virksomheder har nogle indkøb og ved at gå sammen med andre, så er det muligt at opnå nogle fordele og rabatter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er 450 virksomheder aktive i ‘indkøbsnetværket’ og Sønderjysk Udviklingssamarbejde hjælper gerne hver enkelt virksomhed til bedre aftaler indenfor en eller flere af de 26 indkøbskategorier.

Fællesskab og sammenhold skal bære holdet

Mr. Skjern, direktøren for Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, sagde forleden til erhvervsklubbens medlemmer, at det er nu, at vi i Sønderborg skal rykke sammen omkring SønderjyskE herrehåndbold – fordi det kun er, når vi står sammen, at ting kan ske.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og sport giver presse. Der blev skrevet meget  mere om Skjern Håndbold, dengang vi hentede Thomas Mogensen hjem nede fra Flensborg end der blev skrevet om Jes Søderberg, da han stoppede som koncernchef i Mærsk”, sagde Mr. Skjern og tilføjede, at sport giver mere presse end erhverv gør.

Vil  du og din virksomhed være en del af fællesskabet omkring Sønderjyske herrehåndbold, så kan du læse mere på SønderjyskEs hjemmeside eller ringe på telefon 7012 8600.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fremover vil vi også være i Broager Sparekasse Skansen, når håndboldherrerne spiller kampe og der er man velkommen til tage fat i os”, siger Henrik Jepsen. Han fortæller videre, at han og resten af staben i Sønderjysk Udviklingssamarbejde vil lære virksomhederne i Sønderborgområdet at kende – og virksomhederne skal også lære dem at kende.

“Og når vi kender hinanden, så bliver det lettere at lave nogle aftaler og arbejde sammen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...