Der er fundet en ny erfaren direktør til Hotel Alsik

6. februar 2023 Erhverv
Alsik-direktør Jesper Bach Larsen. Pressefoto
Alsik-direktør Jesper Bach Larsen. Pressefoto

Den 1. marts starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang.

Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021, skriver Bitten & Mads Clausens Fond i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med ansættelsen på Alsik vender Jesper Bach Larsen tilbage til Danmark for at bosætte sig i Sønderborg sammen med sin kæreste.

Jesper Bach Larsen overtager direktørposten fra John Ankjær, der siden september 2019 har fungeret som hoteldirektør på en konsulentkontrakt. John Ankjær kom til Alsik kort tid efter åbningen, og har været direktør i en turbulent markedsperiode på godt tre år, hvor det helt nystartede hotel bl.a. måtte lukke ned ad flere omgange pga. corona.

Til trods for de hårde odds, har John Ankjær sammen med et stærkt medarbejderteam medvirket til at skabe en sikker drift for hotel og spa, som i dag er et anerkendt hotel med god palds i markedet, en høj kendskabsgrad, gæsteanmeldelser på et højt niveau samt en belægningsprocent blandt de bedste hoteller i Danmark. Dermed vurderes tiden at være moden til, at en ny direktør kan tage over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bitten & Mads Clausens Fond som står bag hotellet, er meget tilfredse med valget af den nye direktør.

Per Egebæk Have, bestyrelsesformand i Fonden, fortæller:

”Steigenberger Alsik Hotel & Spa er for Bitten & Mads Clausens Fond en investering med stor betydning i forhold til at skabe synlighed og attraktivitet for Sønderborg. Siden Alsik blev bygget – og senere Sergenten – er det blandt andet lykkedes at trække store erhvervskonferencer til området, som byen tidligere manglede faciliteter til at huse. Vi gør os umage med alt, der vedrører Alsik og det er vigtigt for os, at vi, med Jesper Bach Larsen, har fundet en direktør, som dels har dansk oprindelse og dels stor international erfaring fra hoteller af høj kvalitet. Netop de parametre har været helt centrale at få kombineret i vores valg af ny direktør til Alsik”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Efter mange år i udlandet bliver det spændende at vende hjem. Jeg har haft som krav, at det skulle være til et område og et hotel med fokus på bæredygtighed og med en dynamisk plan for udvikling af området. Det har Sønderborg, og Alsik er et fantastisk hotel med et kæmpestort potentiale og nogle megetengagerede medarbejdere. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af”, siger den nye direktør om sin motivation for at takke ja til direktørstillingen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet med at overdrage opgaver fra John Ankjær til den nye direktør er begyndt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...