Der er gang i en større butiksrokade i Borgen

Sport 24 flytter en etage op.
Sport 24 flytter en etage op.
12. juli 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er gang i en større butiksrokade i Borgen i Sønderborg – og i det lokale, som Message forlod, der er Vero Moda i gang med at gøre klar til, at de kan rykke ind.

“Tiger-butikken flytter ned i lokalet, hvor Kids’ CoolShop var og får dermed føtex som nabo. Tiger går i gang med indretningen i august måned”, siger centerchef Flemming Enghave til SønderborgNYT.

De to lokaler, der bliver tomme, når Vero Moda og Tiger flytter, de bliver lagt sammen til ét.

“Der skal Sport 24 være og de glæder sig til at gå i gang med indretningen i løbet af september og de satser på at åbne i løbet af oktober”, siger Flemming Enghave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Normal har brug for mere plads.

“Så de flytter ind i det lokale, hvor Sport 24 er i dag og jeg forventer, at alle flytninger er på plads og klar, når vi åbner for julehandlen”.

I den tidligere Bog og Idé-butik er Galleri Ejerykket ind med deres kunst – og her er der tale om en såkaldt pop-up-butik.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...