Der er i fuld gang i loppesalget i Center Øst

18. august 2020 Erhverv

I ‘loppesupermarkedet’ Kirppu i Center Øst er der hele tinden mennesker indenfor dørene. Nogle er i gang med at sætte ting op i deres stand og andre går og kigger efter, om der er noget, de rigtigt gerne vil købe. Og heldigvis for kunderne, så er der et lille hjørne i nutikken, hvor der er stole, borde og gratis kaffe.

“Det er næsten lettere at sige, hvad vi ikke sælger fremfor at sige, hvad det er, der er på hylderne”, siger butikschef Louise Rasmussen, som var med i Kirppu i Sønderborg fra starten i februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har ikke fødevarer, våben, porno og kopivarer”, siger hun. Men ellers er der alt muligt.

“Der er designerting og designermøbler og så er der en masse skønt tøj, som mange af os købte, da vi passede for eksempel en størrelse small”, siger Louise Rasmussen til SønderborgNYT.

Konceptet i Kirppu er, at de personer, som har nogle ting, møbler eller tøj, som de gerne vil sælge, lejer en hylde og stiller deres ting op, så kunderne kan finde dem.

“Det kan man læse om på vores hjemmeside, men folk er velkomne til at komme ind i butikken og spørge – og så kan vi give dem prismærkerne med hjem, så de er klar til salg, når tingene er sat på hylderne. Det er også mere hyggeligt at snakke sammen end at sidde og søge oplysninger på en computerskærm”, siger Louise Rasmussen, der kender mange af kunderne og udstillerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan godt li’ at snakke med de mennesker, som kommer ind i Kirppu og viser dem gerne vej til det, som de søger. Og jeg tror, vores kunder nyder at gå omkring og kigge eller få en lille snak. Langt de fleste er jo mere end en time”.

Læs meget mere på Kirppus hjemmeside.

Billedet: Butikschef Louise Rasmussen er klar til at hjælpe dem, der vil sælge og de der vil købe.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk