Der er lagt op til en uhyggelig Halloween-uge

8. oktober 2021 Erhverv

For at sikre, at efterårsferien bliver lidt uhyggelig, så har Vores Sønderborg lagt en plan, som både er underholdende og også med elementer af gys. Og det gøre handelsstandsforeningen for at både lokale og turister får sig oplevelser, når de shopper runt omkring i Sønderborgs bymidte.

Allerede på den første feriedag kan børn lave deres egne Halloween-græskar i det tidligere Deichmann i Perlegade mellem 11 og 15 og det er helt gratis og muligheden er der ugen ud.

“Om fredagen kårer vi det flotteste græskar og her kan man komme med græskar hjemmefra eller bruge det, som man har lavet i butikken i Perlegade”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frankenstein skabte for længe siden et monster og det fortrød han mange gange. Alligevel har han bestemt sig for at lave en partner til monsteret – og hun skal selvfølgelig sættes sammen af ligdele, som så vækkes til live.

“Vi har lavet en konkurrence den 22. oktober, hvor det gælder om at finde ligdelene, som ligger i vinduerne i nogle af byens butikker”, siger Axel Nielsen og fortæller, der er gode præmier på spil.

Onsdag, torsdag og fredag bliver rigtig uhyggelig, fordi zombierne er løs i de dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Apotekerhaven bliver til en zombiekirkegård, hvor der står en kiste klar til brug”, siger Axel Nielsen, som har fået lavet en kopi af en gammel kiste.

“Den kan de modige prøve at ligge i og kan de – uden brug af ur eller mobiltelefon – holde styr på tiden og ligge der i præcis fem minutter, så vanker der en præmie”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk