Der er ledige pladser til Pink Cup i Sønderborg Golfklub

26. maj 2021 Augustenborg

Den 5. juni er Sønderborg Golfklub i lyserødt – og når der skal spilles golf i lyserødt, så er det fordi der skal spilles Pink Cup, hvor det handler om at samle penge til ‘Støt Brysterne’.

“Alle golfglade kvinder og mænd er velkommen til at melde sig til på golfbox”, siger Jeanette Meineche, der er medarrangør. De kan også sende en mail til jeanettemeineche@gmail.com

Mandlige medlemmer af Sønderborg Golfklub og gæster udefra er også meget velkomne til turneringen. De spiller med på lige vilkår, men kun kvindelige medlemmer kan repræsentere Sønderborg Golfklub ved Landsturneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi spiller fra klokken 9:00 og seneste mulighed for at tilmelde sig er til søndag middag”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT.

Medlemmer af SGK betaler 275, mens gæster betaler 425 kroner inklusiv greenfee.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...