Der er ledige pladser til Pink Cup i Sønderborg Golfklub

26. maj 2021 Augustenborg

Den 5. juni er Sønderborg Golfklub i lyserødt – og når der skal spilles golf i lyserødt, så er det fordi der skal spilles Pink Cup, hvor det handler om at samle penge til ‘Støt Brysterne’.

“Alle golfglade kvinder og mænd er velkommen til at melde sig til på golfbox”, siger Jeanette Meineche, der er medarrangør. De kan også sende en mail til jeanettemeineche@gmail.com

Mandlige medlemmer af Sønderborg Golfklub og gæster udefra er også meget velkomne til turneringen. De spiller med på lige vilkår, men kun kvindelige medlemmer kan repræsentere Sønderborg Golfklub ved Landsturneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi spiller fra klokken 9:00 og seneste mulighed for at tilmelde sig er til søndag middag”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT.

Medlemmer af SGK betaler 275, mens gæster betaler 425 kroner inklusiv greenfee.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...